Een selectie van ons werk

Blog categories

TERUG
jan 8, 2016 |
Online,  |
Roland |

SeaTicket.eu

Seaticket.eu is een platform waar men eenvoudig een boot kan huren, incl schipper. Wat al gewoon is in de hotelwereld is nu ook voor de bootverhuur! Een website waar men met een paar klikken kan zien welke boot beschikbaar is op de datum naar keuze.

Klik op een datum, check welke boot er vrij is en reserveer. Een paar uurtjes ontspannen op het water. Alleen of met een groep. Je hoeft niet te kunnen zeilen want er is een schipper aan boord.  Stap aan boord voor een zeiltochtje, een korte zeilinstructie of om lekker uit te waaien.
Reserveer nu en geniet straks. Zo makkelijk is het!

Met Seaticket.eu is een nieuw zeeuws toeristisch produkt ontstaan. Wij hebben de huisstijl en website verzorgt.

www.seaticket.eu

Voeg een beoordeling toe voor deze reactie